Benjamin Bouchouari Jeffrey van As

Roda JC-jongeling Bouchouari pakt prijs Beste Talent

Roda JC-speler Benjamin Bouchouari is verkozen tot het beste talent in de derde periode van de Keuken Kampioen Divisie.

Benjamin Bouchouari Jeffrey van As
Video: Contract 'mooie beloning' voor Roda-talent Bouchouari

De 19-jarige Benjamin Bouchouari ondertekende woensdag zijn eerste profcontract bij Roda JC Kerkrade. Een ontwikkeling waar alle betrokkenen enorm blij mee zijn.

JM20201214-3001065OP
Roda JC legt Bouchouari definitief vast

Roda JC Kerkrade heeft zich definitief versterkt met Benjamin Bouchouari. De 19-jarige middenvelder tekent op 30 december een overeenkomst die hem voor tweeënhalf seizoen aan Roda JC verbindt.

RODMVV ACTIEFOTO
Roda JC opgelucht, MVV teleurgesteld na derby

De reacties na afloop van de derby tussen Roda JC en MVV waren een mix van opluchting en teleurstelling.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten