Overslaan en naar de inhoud gaan

Benefietavond na wateroverlast op NPO1

Geplaatst opwoensdag 11 augustus 2021 - 11:19

Vanuit Valkenburg zendt seniorenomroep MAX volgende week woensdag een benefietavond uit, om geld in te zamelen voor de gedupeerden van de wateroverlast in Limburg.

De avond op het Theodoor Dorrenplein wordt gepresenteerd door Dionne Stax en Jan Slagter.

Muziek
Aan het woord komen onder meer getroffen inwoners, André van Duin, Lilianne Ploumen en Huub Stapel. Het benefiet wordt verder opgeluisterd door onder meer André Rieu, Rowwen Hèze en Beppie Kraft.

Het benefiet wordt in drie delen uitgezonden: om 17:10 uur, 19:00 uur en 20:25 uur op NPO 1. Later op de avond wordt ook in praatprogramma Op1 bij de actie stilgestaan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen