Overslaan en naar de inhoud gaan

Benefietavond na wateroverlast op NPO1

Geplaatst opwoensdag 11 augustus 2021 - 11:19

Vanuit Valkenburg zendt seniorenomroep MAX volgende week woensdag een benefietavond uit, om geld in te zamelen voor de gedupeerden van de wateroverlast in Limburg.

De avond op het Theodoor Dorrenplein wordt gepresenteerd door Dionne Stax en Jan Slagter.

Muziek
Aan het woord komen onder meer getroffen inwoners, André van Duin, Lilianne Ploumen en Huub Stapel. Het benefiet wordt verder opgeluisterd door onder meer André Rieu, Rowwen Hèze en Beppie Kraft.

Het benefiet wordt in drie delen uitgezonden: om 17:10 uur, 19:00 uur en 20:25 uur op NPO 1. Later op de avond wordt ook in praatprogramma Op1 bij de actie stilgestaan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen