Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Benefiet voor Nepal georganiseerd in Kerkrade

Geplaatst opmaandag 11 mei 2015 - 17:18

Een reeks artiesten komt in Kerkrade bijeen om geld op te halen voor de hulp aan Nepal na de verwoestende aardbeving daar.

Deze actie is een initiatief van Fleur Wipperfurth en Wim Steins, die tijdens de aardbeving in Nepal waren. De opbrengst gaat rechtstreeks naar het dorpje Malekhu, waar de twee contacten hebben.

Help Mani Nepal
Na het horen van het nieuws uit Nepal wilden Bas Kokkelmans, Nicole Beumers, Floor Jansen, Marcel Andriolo en Ellen Henczyk graag de benefietvoorstelling onder de noemer Help Mani Nepal mee organiseren.

Bijdragen
Onder meer cabaretier Roger Lataster, danseres Stephanie Visch, coverband QSQ2 en theaterduo Nicole Beumers en Floor Jansen zullen vrijdag 15 mei vanaf 20.00 uur optreden in theater De Buun. Fer Kousen presenteert de avond. De entree is gratis, maar de organisatie hoopt op vrijwillige bijdragen van bezoekers. Het theater aan de Rolduckerstraat 157 in Kerkrade gaat om 19.00 uur open.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Groep wandelaars uit Kerkrade terug uit rampgebied Nepal
Vrouw (52) uit Kerkrade overleden in Nepal
Global Exploration begint actie voor Nepal
Inzameling voor Noord-Limburgs hulpproject Nepal
Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats

Dit jaar viert Pinkpop haar vijftigjarig jubileum. En jij kunt daar zomaar bij zijn. Wij geven namelijk vijf keer twee weekendkaarten weg voor Pinkpop.

Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen