Overslaan en naar de inhoud gaan

Benefiet voor Nepal georganiseerd in Kerkrade

Geplaatst opmaandag 11 mei 2015 - 17:18

Een reeks artiesten komt in Kerkrade bijeen om geld op te halen voor de hulp aan Nepal na de verwoestende aardbeving daar.

Deze actie is een initiatief van Fleur Wipperfurth en Wim Steins, die tijdens de aardbeving in Nepal waren. De opbrengst gaat rechtstreeks naar het dorpje Malekhu, waar de twee contacten hebben.

Help Mani Nepal
Na het horen van het nieuws uit Nepal wilden Bas Kokkelmans, Nicole Beumers, Floor Jansen, Marcel Andriolo en Ellen Henczyk graag de benefietvoorstelling onder de noemer Help Mani Nepal mee organiseren.

Bijdragen
Onder meer cabaretier Roger Lataster, danseres Stephanie Visch, coverband QSQ2 en theaterduo Nicole Beumers en Floor Jansen zullen vrijdag 15 mei vanaf 20.00 uur optreden in theater De Buun. Fer Kousen presenteert de avond. De entree is gratis, maar de organisatie hoopt op vrijwillige bijdragen van bezoekers. Het theater aan de Rolduckerstraat 157 in Kerkrade gaat om 19.00 uur open.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Groep wandelaars uit Kerkrade terug uit rampgebied Nepal
Vrouw (52) uit Kerkrade overleden in Nepal
Global Exploration begint actie voor Nepal
Inzameling voor Noord-Limburgs hulpproject Nepal
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen