Maradona zegt sorry en legt schuld bij organisatie

Diego Maradona heeft op Facebook zijn excuses aangeboden omdat hij niet is komen opdagen op het Fernando Ricksen-benefiet en een evenement in België.

Benefietconcert voor bestolen bejaarde accordeonist

Louis van den Bongaert organiseert een benefietconcert voor accordeonist André van Dijk. De 74-jarige muzikant kan door de diefstal van zijn accordeon en geluidsapparatuur, nog steeds niet optreden.

Glazen Huis-benefiet in Heerlens theater

Om geld in te zamelen voor de 3FM-actie rond het Glazen Huis, wordt op 20 december (20.00 uur) een benefietavond georganiseerd in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.

Benefietacties voor zieke Levi Smeets (2)

Twee acties zijn op touw gezet om geld in te zamelen voor de zieke Levi Smeets uit Kerkrade. In zijn woonplaats en in Landgraaf worden volgende maand muziekfestivals gehouden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV