Overslaan en naar de inhoud gaan

BENE-League: Bevo opent, pittige ouverture Lions

Geplaatst opdinsdag 1 september 2020 - 17:23

De handballers van KEMBIT-Lions stuiten in oktober de eerste speelronde van de BENE-League op Visé.

Beide ploegen kwalificeerden zich afgelopen seizoen voor de Final Four, het finaletoernooi dat door de coronapandemie uiteindelijk niet zou plaatsvinden.

Eerste ronde
HandbalInside meldt dinsdag dat het programma voor de eerste speelronde op zaterdag 10 oktober vaststaat. De confrontatie tussen Visé en de ploeg uit Sittard-Geleen, om 20:15 uur in België, springt het meest in het oog.

Bevo opent
Ook Bevo vangt het seizoen met een uitwedstrijd aan. De ploeg uit Panningen steekt echter niet de grens over: zij gaat op bezoek bij Aalsmeer. Die wedstrijd begint om 19:15 uur en is daarmee de seizoensopener.

Nederlandse titel
Vóór de start van de BENE-League werken de handbalclubs al een serie wedstrijden in de strijd om de Nederlandse landstitel af. In de eerste speelronde van die competitie, die komend weekend op de rol staat, is Bevo vrij en begint Lions met een uitduel bij Aalsmeer.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen