FK210904-0078

Lions opent BENE-league met overwinning, BEVO verliest

De handballers van Kembit-Lions zijn de competitie in de BENE-league begonnen met een 31-30 overwinning op Hurry Up. De mannen van Herpertz Bevo Hc verloren in eigen huis met 29-34 van Sporting Pelt.

handbal bevo lions (1 okt 2020)
Handballers spelen mogelijk een verkorte BENE-League

De BENE-League wordt mogelijk een ingekorte handbalcompetitie die halverwege mei start. In de BENE-League spelen de Limburgse clubs Bevo en Lions.

Eaters-Den Haag 8 mrt 2020
Beslissing over deelname Eaters aan BeNe-League uitgesteld

Waar deze week een knoop doorgehakt zou worden over deelname van Nederlandse ijshockeyclubs aan de BENE-League, is die beslissing dinsdagavond uitgesteld tot eind september.

Handbal
BENE-League: Bevo opent, pittige ouverture Lions

De handballers van KEMBIT-Lions stuiten in oktober de eerste speelronde van de BENE-League op Visé.

Handbal stock doelpunt net
Start BENE-league handbal uitgesteld

De start van het nieuwe seizoen van de BENE-league handbal is uitgesteld. Vanwege de heropleving van het coronavirus in België zijn de wedstrijden verboden.

Handbal heren stock (donker)
Oefenwedstrijden Lions en Bevo met publiek in eigen hal

KEMBIT-Lions en Herpertz Bevo spelen in de voorbereiding op het nieuwe handbalseizoen een oefentoernooi waaraan ook Aalsmeer en Volendam meedoen.

AnytimeFitness-BFC-HS1-28-4496x2248
Meijer en Cremers keren terug bij BFC

Handbalploeg BFC heeft zich voor komend seizoen versterkt met de Martijn Meijer en Jordi Cremers.

AnytimeFitness-BFC-HS1-28-4496x2248
BFC komend seizoen niet in BENE-League

Handbalclub BFC uit Beek kan niet ingaan op de vraag van de Nederlandse handbalbond om volgend seizoen aan de internationale BENE-League competitie deel te nemen.

Eaters uitgeschakeld 8 mrt 2020
Eaters uitgespeeld na bloedstollend playoff-duel

Door een 4-5 nederlaag tegen Cairox HIJS Den Haag in de kwartfinale van de BENE-League is het seizoen van Microz Eaters Geleen zondagavond tot een einde gekomen.

Lions - Neerpelt 7 mrt 2020
Lions en Bevo plaatsen zich voor Final Four Bene-league

Kembit/Lions en Herpertz/Bevo hebben zich geplaatst voor de Final Four van de BeNe-league.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten