Overslaan en naar de inhoud gaan

Bende opgepakt voor tientallen strafbare feiten

Geplaatst opdinsdag 3 januari 2017 - 14:32

De politie heeft dinsdagochtend vijf mannen en twee vrouwen opgepakt in verband met tientallen strafbare feiten in Zuid-Limburg.

De aangehouden personen zijn tussen de 19 en 42 jaar. De politie gaat er vanuit dat het zevental samenwerkte.

Overval
De politie houdt de bende verantwoordelijk voor autodiefstallen, inbraken in bedrijfspanden en een gewapende overval op een pizzeria in Maastricht op 30 december. Verder verdenkt de politie ze van betrokkenheid bij winkeldiefstallen en diefstallen bij tankstations.

Zuid-Limburg
De strafbare feiten werden vooral gepleegd in Zuid-Limburg. In een paar gevallen gingen de verdachten de Belgische grens over. Zo sloegen ze ook toe in Maaseik en Lanaken.

Naast de zeven aanhoudingen, doorzocht de politie ook nog zeven panden. Zes daarvan lagen in Zuid-Limburg, ook werd er een pand in Tilburg doorzocht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Straatrover laat fiets achter in Kerkrade
Vrouw in Maastricht beroofd van handtas en halsketting
Overval op Chinees restaurant in Maastricht
Politie zoekt busovervaller met dun snorretje
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen