Overslaan en naar de inhoud gaan

Bende opgepakt voor tientallen strafbare feiten

Geplaatst opdinsdag 3 januari 2017 - 14:32

De politie heeft dinsdagochtend vijf mannen en twee vrouwen opgepakt in verband met tientallen strafbare feiten in Zuid-Limburg.

De aangehouden personen zijn tussen de 19 en 42 jaar. De politie gaat er vanuit dat het zevental samenwerkte.

Overval
De politie houdt de bende verantwoordelijk voor autodiefstallen, inbraken in bedrijfspanden en een gewapende overval op een pizzeria in Maastricht op 30 december. Verder verdenkt de politie ze van betrokkenheid bij winkeldiefstallen en diefstallen bij tankstations.

Zuid-Limburg
De strafbare feiten werden vooral gepleegd in Zuid-Limburg. In een paar gevallen gingen de verdachten de Belgische grens over. Zo sloegen ze ook toe in Maaseik en Lanaken.

Naast de zeven aanhoudingen, doorzocht de politie ook nog zeven panden. Zes daarvan lagen in Zuid-Limburg, ook werd er een pand in Tilburg doorzocht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Straatrover laat fiets achter in Kerkrade
Vrouw in Maastricht beroofd van handtas en halsketting
Overval op Chinees restaurant in Maastricht
Politie zoekt busovervaller met dun snorretje
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen