'Privédetective Zuidema en zakenman beslechten conflict'

Privédetective Ben Zuidema en zakenman Michel Sniekers hebben een akkoord bereikt. Het geplande kort geding hoeft daarom niet door te gaan.

Beslag gelegd op vermogen van privédetective

Er is beslag gelegd op rekeningen en panden van privédetective Ben Zuidema (81). Dat komt door een conflict met zakenman Michel Sniekers, die zich gefopt voelt door de detective uit Wessem.

Doodsbedreiging voor Wessemse detective in vermissingszaak

Privédetective Ben Zuidema uit Wessem is met de dood bedreigd voor zijn onderzoek naar de vermissing van de Belgische Elke Wevers.

Beloning voor gouden tip na sieradenroof in Heythuysen

Bij een inbraak in een woning in Heythuysen werden begin augustus meerdere waardevolle sieraden gestolen. Er is een beloning van 20.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Aangifte tegen BsGW wegens valsheid in geschrifte

Recherchebureau Ben Zuidema doet aangifte van valsheid in geschrifte en fraude tegen de directeur van de Belasting samenwerkende Gemeenten en Waterschappen (BsGW).

Man koopt (10.000 euro) eigen oldtimer terug van autodieven

Hans Laschet (55) uit Aken heeft zijn eigen oldtimer voor 10.000 euro teruggekocht van een bende autodieven die al jaren in Zuid-Limburg actief is.

Bende oldtimer-dieven teistert grensregio

Een bende oldtimer-dieven die al jaren in de grensregio toeslaat, probeert steeds vaker deze klassiekers aan de eigenaren terug te verkopen.

Drie tips over juwelendiefstal bij Piet van Pol

Bij recherchebureau Ben Zuidema zijn drie tips binnengekomen over de diefstal van juwelen bij de Roermondse vastgoedmagnaat Piet van Pol.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten