Van miljoenenfraude verdachte tycoon koopt panden terug

De Maastrichtse vastgoedmagnaat Ben Vos, verdacht van onder andere belastingfraude en witwassen, is bezig panden terug te kopen waar eerder beslag op is gelegd.

Streep door vijfde editie polotoernooi op Vrijthof

De vijfde editie van het jaarlijkse City Polo op het Vrijthof in Maastricht gaat niet door.

Onderzoek naar transactie rond azc-pand Maastricht

De FGH Bank onderzoekt of ze bij de verkoop van een pand van vastgoedondernemer Ben Vos in Maastricht is benadeeld. Het betreft een beoogd asielzoekerscentrum voor 330 mensen.

Limburgse panden van Ben Vos onder de hamer

Tientallen Limburgse woningen en kantoorpanden van de van corruptie verdachte Maastrichtenaar Ben Vos gaan volgende maand onder de hamer.

Onderzoek: 'Niets mis met verkoop azc-pand Maastricht'

De 'schimmige verkoop' van het beoogde azc-pand aan de Parkweg in de Maastrichtse wijk Sint Pieter is volgens de regels gegaan.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten