Van miljoenenfraude verdachte tycoon koopt panden terug

De Maastrichtse vastgoedmagnaat Ben Vos, verdacht van onder andere belastingfraude en witwassen, is bezig panden terug te kopen waar eerder beslag op is gelegd.

Streep door vijfde editie polotoernooi op Vrijthof

De vijfde editie van het jaarlijkse City Polo op het Vrijthof in Maastricht gaat niet door.

Onderzoek naar transactie rond azc-pand Maastricht

De FGH Bank onderzoekt of ze bij de verkoop van een pand van vastgoedondernemer Ben Vos in Maastricht is benadeeld. Het betreft een beoogd asielzoekerscentrum voor 330 mensen.

Limburgse panden van Ben Vos onder de hamer

Tientallen Limburgse woningen en kantoorpanden van de van corruptie verdachte Maastrichtenaar Ben Vos gaan volgende maand onder de hamer.

Onderzoek: 'Niets mis met verkoop azc-pand Maastricht'

De 'schimmige verkoop' van het beoogde azc-pand aan de Parkweg in de Maastrichtse wijk Sint Pieter is volgens de regels gegaan.

Onderzoek naar integriteit PvdA-fractieleider Maastricht

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake van Maastricht heeft opdracht gegeven tot een integriteitsonderzoek naar PvdA-fractievoorzitter Frans Bastiaens. Hij werd beticht van belangenverstrengeling bij de opvang van asielzoekers in Maastricht.

'Niets mis met verkoop azc-pand Maastricht'

Vastgoedondernemer Ben Vos ontkent stellig dat er bij de verkoop van een beoogd azc-pand in Maastricht sprake is geweest van een 'schimmige' transactie of zelfs witwassen.

City Polo Maastricht wacht onderzoek vastgoedbaas af

Het jaarlijkse City Polo op het Vrijthof in Maastricht gaat volgend jaar vooralsnog gewoon door.

Kamervragen over kwestie rond azc-pand in Maastricht

De opvang van vluchtelingen in Maastricht beroert de politieke tongen. Vijf partijen stellen vragen over het azc in Sint Pieter en de rol van PvdA-fractievoorzitter Frans Bastiaens.

CDA wil opheldering over AZC-pand in Maastricht

Het CDA in Maastricht wil dat onderzocht wordt of er gesjoemeld is met het pand aan de Parkweg in Maastricht, waar het COA 330 asielzoekers wil huisvesten.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten