ben_verbong

Ben Verbong maakt serie over Februaristaking

Filmregisseur Ben Verbong (71) uit Tegelen werkt aan een serie over de Februaristaking van 1941. Tijdens die staking kwamen Nederlandse arbeiders in opstand tegen de Jodenvervolging van de Duitsers tijdens de bezetting.

ben_verbong
Hoofdrolspelers nieuwe film Ben Verbong bekend

Noortje Herlaar en Egbert-Jan Weeber spelen de hoofdrollen in boekverfilming 'Toen ik je zag'. De bioscoopfilm wordt geregisseerd door Ben Verbong (1949) uit Tegelen, die daarmee zijn eerste Nederlandse productie in 25 jaar maakt.

ben_verbong
650.000 euro subsidie voor speelfilm Limburgse regisseur

De Tegelse regisseur Ben Verbong ontvangt van het Nederlands Filmfonds een bijdrage van 650.000 euro voor de film 'Toen ik je zag'.

Ben Verbong (21 dec 2019)
Ben Verbong benoemd tot Limburger van Verdienste

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong is zaterdag benoemd tot Limburger van Verdienste.

Tegelse regisseur sleept grote Duitse filmprijs binnen

Regisseur Ben Verbong uit Tegelen heeft een prestigieuze Duitse filmprijs gewonnen.

Limburgse regisseur verfilmt boek Isa Hoes

Regisseur Ben Verbong uit Tegelen gaat het leven van Isa Hoes en Antonie Kamerling verfilmen.

Limburg Film Festival strikt Pieter Kuijpers en Ben Verbong

Het Limburg Film Festival heeft onder meer Pieter Kuijpers en Ben Verbong weten te strikken voor de eerste editie van het festival.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane