Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ben van Dael drie jaar trainer bij Fortuna Sittard

Geplaatst opwoensdag 22 juni 2016 - 16:26

Ben van Dael blijft de komende jaren trainer bij Fortuna Sittard.

Hij zette woensdagmiddag zijn handtekening onder een driejarige verbintenis. Dat meldt de Sittardse eerste divisionist op de clubsite.

Vechter
Van Dael weet dat hij voor een flinke uitdaging staat bij Fortuna. "Ik ben een vechter, geen vluchter", zegt de trainer. Hij wil ondanks de moeilijke situatie waarin de club verkeert er vol tegenaan gaan. "Er is zoveel te doen bij Fortuna. Meewerken aan het neerzetten van een nieuwe organisatie, dat is echt iets dat bij me past."

Lees ook: Ben van Dael: "Ik ben een vechter, geen vluchter" op Delimburger.nl.

Betere tijden
Het hing al een tijdje in de lucht dat de trainer zich langer aan de club zou verbinden. De trainer gaf echter aan dat een meerjarige verbintenis een absolute voorwaarde voor hem was. Fortuna kwam hem hierin tegemoet. Van Dael belooft dat komend seizoen heel anders wordt dan het voorbije seizoen.

Lees ook: Van Dael wil aanblijven bij Fortuna-Sittard

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Fortuna-coach Ben van Dael rekent op getergd Telstar
Strijdend Fortuna verliest van Jong PSV
Fortuna contracteert middenvelder Okan Kurt
Jordie Briels één jaar langer bij Fortuna
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen