Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ben van Dael drie jaar trainer bij Fortuna Sittard

Geplaatst opwoensdag 22 juni 2016 - 16:26

Ben van Dael blijft de komende jaren trainer bij Fortuna Sittard.

Hij zette woensdagmiddag zijn handtekening onder een driejarige verbintenis. Dat meldt de Sittardse eerste divisionist op de clubsite.

Vechter
Van Dael weet dat hij voor een flinke uitdaging staat bij Fortuna. "Ik ben een vechter, geen vluchter", zegt de trainer. Hij wil ondanks de moeilijke situatie waarin de club verkeert er vol tegenaan gaan. "Er is zoveel te doen bij Fortuna. Meewerken aan het neerzetten van een nieuwe organisatie, dat is echt iets dat bij me past."

Lees ook: Ben van Dael: "Ik ben een vechter, geen vluchter" op Delimburger.nl.

Betere tijden
Het hing al een tijdje in de lucht dat de trainer zich langer aan de club zou verbinden. De trainer gaf echter aan dat een meerjarige verbintenis een absolute voorwaarde voor hem was. Fortuna kwam hem hierin tegemoet. Van Dael belooft dat komend seizoen heel anders wordt dan het voorbije seizoen.

Lees ook: Van Dael wil aanblijven bij Fortuna-Sittard

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Fortuna-coach Ben van Dael rekent op getergd Telstar
Strijdend Fortuna verliest van Jong PSV
Fortuna contracteert middenvelder Okan Kurt
Jordie Briels één jaar langer bij Fortuna
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen