1 Mats Seuntjens - Perr Schuurs

Realisme bij Fortuna: 'Dit duel verlies je 99 van 100 keer'

Fortuna Sittard had dinsdagavond geen schijn van kans in het thuisduel tegen koploper Ajax: 0-5. Na afloop overheerste de berusting in het Sittardse kamp.

Ben Rienstra Fortuna Sittard
Alle seinen op groen: Fortuna-captain terug op trainingsveld

Aanvoerder Ben Rienstra is weer terug op het trainingsveld van Fortuna Sittard. De middenvelder ontbrak nadat er vorige maand bij hem een hartafwijking werd geconstateerd.

Ben Rienstra Fortuna Sittard
Hartproblemen: Fortunees Rienstra voorlopig aan de kant

Aanvoerder Ben Rienstra komt voorlopig niet in actie voor zijn club Fortuna Sittard. Bij de middenvelder is bij recent medisch onderzoek een mogelijke hartafwijking aan het licht gekomen.

Sjors Ultee
Ultee tevreden, maar 'nog geen tijd voor polonaise'

In de aanloop naar de tweede competitiehelft is het gevoel goed bij Fortuna Sittard, al wil trainer Sjors Ultee nog niet te vroeg juichen.

Ben Rienstra SC Heerenveen
'Leider' Rienstra volgende versterking slagvaardig Fortuna

Fortuna Sittard heeft Ben Rienstra binnengehaald. De middenvelder heeft voor drie seizoenen getekend.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten