Big Benny LC (15 feb 2021)

Zonder vastelaovend loopt Big Benny 20 kilometer per dag

De tijd van vastelaovend is voor veel artiesten normaal gesproken een periode van ongezond leven: een snelle hap hier, een pilsje daar en door, op naar het volgende optreden. Roofbouw op het lichaam.

ANP-371953673
The Passion deelt foto gaststad 2021: 'Dit is Roermond'

De Bijbelse tv-show The Passion zou dit jaar neerstrijken in Roermond, maar daar stak de coronacrisis een stokje voor. The Passion deelde woensdag als hint een cryptische foto van de stad die in 2021 het paasevenement mag verwelkomen. Prominente Roermondenaren weten het zeker: dit is Roermond.

Video: Stadsbrouwerij brouwt Lurrie voor Big Benny

In Roermond kan vanaf nu een Big Benny worden besteld. De Roermondse zanger heeft namelijk zijn eigen bier.

Helaas: geen geld voor Big Benny in Postcode Loterij

De Postcode Loterij deelt traditiegetrouw weer flink wat geld uit op de eerste dag van het jaar.

Big Benny zegt sorry na 'Ik stamp je onder de kloten'

"Ik stamp je onder de kloten." Was getekend: Ben Peters, ook bekend als zanger Big Benny. Tijdens een raadsvergadering in Roermond donderdagavond maakte hij die opmerking in de richting van een collega-raadslid.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten