Overslaan en naar de inhoud gaan

Ben droomt van Songfestival: 'Beter dan Duncan Laurence'

Geplaatst opzaterdag 18 mei 2019 - 17:25

Al 23 jaar probeert Ben Pachen uit Maastricht een nummer van zijn hand in te sturen naar het Eurovisie Songfestival. Maar tevergeefs... hij krijgt geen reactie.

De zanger en liedjesschrijver laat zich echter niet uit het veld slaan. Hij is al bezig met de inzending voor 2020.

You make me out inside
Onze verslaggever zocht hem op in zijn woning, waar hij in zijn woonkamer een studio heeft gerealiseerd. "Ik had voor dit jaar echt een mooi nummer. Beter dan dat van Duncan Laurence, eerlijk gezegd. Maar ik heb geen reactie gekregen van de organisatie. Het nummer heet 'You make me out inside' en is een beetje reggae-achtig."

Inzending 2020
Pachen laat zich echter niet uit het veld slaan. Hij is alweer bezig met de inzending van 2020. "Ik kan daar nog niets over zeggen, omdat ik bang ben dat iemand anders met het idee aan de haal gaat. Ook qua melodie zeg ik er niets over. Het heeft iets te maken met het onderwerp 'wensen', maar meer zeg ik niet."

Regionale voorrondes
Als het aan Pachen ligt, gaat de selectieprocedure voor een nummer ook op de schop. "Ik ben voorstander van regionale voorrondes. Hieruit kan dan weer een landelijke winnaar worden gekozen. Pas daarna kan een producer aan het het nummer gekoppeld worden om een liedje verder te ontwikkelen."

Volgens Ben Pachen eindigt Duncan zaterdag op een zesde plaats.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen