Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ben droomt van Songfestival: 'Beter dan Duncan Laurence'

Geplaatst opzaterdag 18 mei 2019 - 17:25

Al 23 jaar probeert Ben Pachen uit Maastricht een nummer van zijn hand in te sturen naar het Eurovisie Songfestival. Maar tevergeefs... hij krijgt geen reactie.

De zanger en liedjesschrijver laat zich echter niet uit het veld slaan. Hij is al bezig met de inzending voor 2020.

You make me out inside
Onze verslaggever zocht hem op in zijn woning, waar hij in zijn woonkamer een studio heeft gerealiseerd. "Ik had voor dit jaar echt een mooi nummer. Beter dan dat van Duncan Laurence, eerlijk gezegd. Maar ik heb geen reactie gekregen van de organisatie. Het nummer heet 'You make me out inside' en is een beetje reggae-achtig."

Inzending 2020
Pachen laat zich echter niet uit het veld slaan. Hij is alweer bezig met de inzending van 2020. "Ik kan daar nog niets over zeggen, omdat ik bang ben dat iemand anders met het idee aan de haal gaat. Ook qua melodie zeg ik er niets over. Het heeft iets te maken met het onderwerp 'wensen', maar meer zeg ik niet."

Regionale voorrondes
Als het aan Pachen ligt, gaat de selectieprocedure voor een nummer ook op de schop. "Ik ben voorstander van regionale voorrondes. Hieruit kan dan weer een landelijke winnaar worden gekozen. Pas daarna kan een producer aan het het nummer gekoppeld worden om een liedje verder te ontwikkelen."

Volgens Ben Pachen eindigt Duncan zaterdag op een zesde plaats.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen