Overslaan en naar de inhoud gaan

Beloning voor Pinkpopgangers die kaartjes niet inleveren

Geplaatst opdinsdag 19 mei 2020 - 12:06

Pinkpop heeft een beloning in het verschiet voor festivalgangers die niet hun geld terugvragen voor het ticket.

Zij krijgen voorrang bij de kaartverkoop voor de edities van 2022, 2023 én 2024. Bovendien is het ticket dat dit jaar is aangeschaft gewoon geldig voor volgend jaar.

Steuntje in de rug
Vanwege het coronavirus is er een streep gezet door de festivalzomer. Net als andere festivals roept het Landgraafse festijn mensen op om hun kaartjes te bewaren en geen geld terug te vragen. Op deze manier is het makkelijker voor festivals om deze moeilijke periode te overbruggen.

Pinkpopbaas Jan Smeets liet maandagavond aan tafel bij L1mburg Centraal weten dat officieel nog geen enkele Pinkpopganger zijn geld heeft teruggevraagd, daar dit toen nog niet kon. Inmiddels kan dat wel.

Lees ook: Jan Smeets: 'Pinkpop 2021 geen anderhalvemeter-festival'

Anderhalvemeter-festival geen optie
Mister Pinkpop hoopt dat Pinkpop volgend jaar weer 'gewoon' door kan gaan. "Een anderhalvemeter-festival is niet mogelijk", zo zei hij. "Daar is dat veel te duur voor. Dan zouden we een grote bijdrage van het rijk moeten krijgen."

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen