Overslaan en naar de inhoud gaan

Beloning voor gouden tip na sieradenroof in Heythuysen

Geplaatst opzondag 20 augustus 2017 - 10:03

Bij een inbraak in een woning in Heythuysen werden begin augustus meerdere waardevolle sieraden gestolen. Er is een beloning van 20.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Volgens priv├ędetective Ben Zuidema werd de hele bovenwoning minutieus door de inbrekers doorzocht. Daarbij hadden zij alleen aandacht voor de echte merkgoederen. Minder waardevolle spullen lieten zij in de woning achter.

Sieraden
De dieven wisten via de bovenverdieping in de woning in te breken. Ze namen een kluis van ongeveer 80 kilogram mee. Daarin zaten meerdere waardevolle horloges en gouden sieraden. Daarnaast werden er ook laptops, handtassen, tafelzilver en geld meegenomen.

Volgens het detectivebureau wisten de inbrekers de zware kluis over een hoge tuinmuur te verslepen. Via het naastgelegen perceel is de kluis ingeladen en meegenomen.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vredesmonument Heythuysen net op tijd hersteld
Schrikdraad moet vredesmonument beveiligen
Leudal wil vernield vredesmonument snel herstellen
Drie tips over juwelendiefstal bij Piet van Pol
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen