Edit - Saroleastraat Heerlen winkelstraat centrum winkel winkels

Heerlen krijgt digitale munt als beloning voor klussen

Heerlen krijgt een eigen digitale munt waarmee burgers worden beloond voor het doen van klussen in hun eigen buurt.

Brand Bastin Kranenpool Brunssum (3 mrt 2020)
Palletfabriek looft beloning uit voor tips over grote brand

De palletfabriek op industrieterrein Kranenpool in Brunssum, waar begin deze maand een grote brand heeft gewoed, heeft een beloning uitgeloofd voor tips over de brandstichting.

Groenveld Venlo
Buurt ongerust na reeks autobranden in Venlo

Bewoners in de Venlose wijk Groenveld maken zich grote zorgen na de tweede autobrand in korte tijd.

Mantelzorg gehandicapt beperkt rolstoel verstandelijk beperkt
Grote verschillen in waardering voor mantelzorgers

De beloning waarmee Limburgse gemeenten mantelzorgers een hart onder de riem steken, lopen sterk uiteen.

Raadhuisstraat Venray motorrijder herdenkingsplek (27 okt 2019)
Herdenkingsplek overleden motorrijder opgeruimd: 'Asociaal'

De beheerder van alarmblog 112Venray looft 250 euro uit aan de tipgever die weet te vertellen wie een herdenkingsplek in de Venrayse Raadhuisstraat heeft opgeruimd.

Tips na uitloven beloning onderzoek brandstichting

Na het uitloven van een forse beloning die leidt tot de aanhouding van de aanstichter van een grote brand in Panningen, zijn al verschillende tips binnengekomen.

Forse beloning voor gouden tip bedrijfsbrand Panningen

Recherchebureau Vullers looft een beloning van 10.000 euro uit voor de tip die leidt naar de aanstichters van een brand in Panningen, afgelopen najaar.

Stadsgoud looft ton uit voor 'gouden idee'

"Hoe zorg jij ervoor dat alle bewoners worden betrokken bij de buurt?" Dat is de hamvraag waarmee Stadsgoud burgers uit Maastricht wil prikkelen om interessante en innovatieve ideeën aan te dragen.

Brand Belfeld: gedupeerde looft beloning uit

De gedupeerde van de brand in Belfeld waarbij maandagmorgen vroeg een bestelbus en scooters in vlammen opgingen, looft een beloning van 3000 euro uit voor de gouden tip.

Bange loodseigenaar: 'Gestolen vliegtuigwrak bij mij gedumpt'

Het vliegtuigwrak annex decorstuk van diskjockey Roosje Gommers uit Arcen is gevonden in een loods in Nederweert.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten