Overslaan en naar de inhoud gaan

Belgische winnaar in Beegdense veldrit

Geplaatst opzondag 25 november 2018 - 17:07

De Belg Maxim Panis heeft de achtste veldrit van de wintercompetitie gewonnen. Hij kwam in Beegden als eerste van de 24 deelnemers over de streep, vijf seconden later gevolgd door Luuk van Helden uit Vlodrop.

John de Schutter uit Zutendaal werd derde op twintig tellen.

Raats onverslaanbaar
Bij de masters is Edwin Raats uit Helmond onverslaanbaar. Hij boekte zijn achtste overwinning van deze competitie en sloeg een gat van 37 seconden ten opzichte van achtervolger Stephan Muijrers uit Nunhem, die tweede werd. John Keulers uit Beek kwam vijf seconden na Muijrers over de streep in Beegden.

Comfortabele zege
Erwin Bakker won de koers bij de mountainbikers. De renner uit Neerkant was al 23 seconden gefinisht voordat Gijs Dohmen uit Swalmen de tweede plaats voor zich opeiste. Brabander Kaj Slenter werd derde. Bij de masters pakte Winand van de Waarsenburg uit Margraten de overwinning. Hij was drie seconden sneller dan Mark Rongen uit Overloon. Rongen was de snelste mountainbiker bij de vijftigplussers en had een lichte voorsprong op Jacques Cox uit Neer.

Snelste vrouw
Dirkje Cox toonde zich in een bescheiden deelnemersveld verreweg de snelste vrouw in Beegden. Het was de eerste zege voor Cox in de wintercompetitie. Zij reed klassementsleider Tamara Janssen uit Hoensbroek op drie minuten achterstand. De Eindhovense Tessa Veen werd derde.

Halverwege de wintercompetitie is Christian Miessen leider bij de veldrijders en gaat Edwin Raats aan kop bij de master-veldrijders. Ike Janssen leidt bij de mountainbikers en Jacques Cox staat eerste in het klassement bij de master-mountainbikers.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen