Overslaan en naar de inhoud gaan

Belgische winnaar in Beegdense veldrit

Geplaatst opzondag 25 november 2018 - 17:07

De Belg Maxim Panis heeft de achtste veldrit van de wintercompetitie gewonnen. Hij kwam in Beegden als eerste van de 24 deelnemers over de streep, vijf seconden later gevolgd door Luuk van Helden uit Vlodrop.

John de Schutter uit Zutendaal werd derde op twintig tellen.

Raats onverslaanbaar
Bij de masters is Edwin Raats uit Helmond onverslaanbaar. Hij boekte zijn achtste overwinning van deze competitie en sloeg een gat van 37 seconden ten opzichte van achtervolger Stephan Muijrers uit Nunhem, die tweede werd. John Keulers uit Beek kwam vijf seconden na Muijrers over de streep in Beegden.

Comfortabele zege
Erwin Bakker won de koers bij de mountainbikers. De renner uit Neerkant was al 23 seconden gefinisht voordat Gijs Dohmen uit Swalmen de tweede plaats voor zich opeiste. Brabander Kaj Slenter werd derde. Bij de masters pakte Winand van de Waarsenburg uit Margraten de overwinning. Hij was drie seconden sneller dan Mark Rongen uit Overloon. Rongen was de snelste mountainbiker bij de vijftigplussers en had een lichte voorsprong op Jacques Cox uit Neer.

Snelste vrouw
Dirkje Cox toonde zich in een bescheiden deelnemersveld verreweg de snelste vrouw in Beegden. Het was de eerste zege voor Cox in de wintercompetitie. Zij reed klassementsleider Tamara Janssen uit Hoensbroek op drie minuten achterstand. De Eindhovense Tessa Veen werd derde.

Halverwege de wintercompetitie is Christian Miessen leider bij de veldrijders en gaat Edwin Raats aan kop bij de master-veldrijders. Ike Janssen leidt bij de mountainbikers en Jacques Cox staat eerste in het klassement bij de master-mountainbikers.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen