Overslaan en naar de inhoud gaan

Belgische winnaar in Beegdense veldrit

Geplaatst opzondag 25 november 2018 - 17:07

De Belg Maxim Panis heeft de achtste veldrit van de wintercompetitie gewonnen. Hij kwam in Beegden als eerste van de 24 deelnemers over de streep, vijf seconden later gevolgd door Luuk van Helden uit Vlodrop.

John de Schutter uit Zutendaal werd derde op twintig tellen.

Raats onverslaanbaar
Bij de masters is Edwin Raats uit Helmond onverslaanbaar. Hij boekte zijn achtste overwinning van deze competitie en sloeg een gat van 37 seconden ten opzichte van achtervolger Stephan Muijrers uit Nunhem, die tweede werd. John Keulers uit Beek kwam vijf seconden na Muijrers over de streep in Beegden.

Comfortabele zege
Erwin Bakker won de koers bij de mountainbikers. De renner uit Neerkant was al 23 seconden gefinisht voordat Gijs Dohmen uit Swalmen de tweede plaats voor zich opeiste. Brabander Kaj Slenter werd derde. Bij de masters pakte Winand van de Waarsenburg uit Margraten de overwinning. Hij was drie seconden sneller dan Mark Rongen uit Overloon. Rongen was de snelste mountainbiker bij de vijftigplussers en had een lichte voorsprong op Jacques Cox uit Neer.

Snelste vrouw
Dirkje Cox toonde zich in een bescheiden deelnemersveld verreweg de snelste vrouw in Beegden. Het was de eerste zege voor Cox in de wintercompetitie. Zij reed klassementsleider Tamara Janssen uit Hoensbroek op drie minuten achterstand. De Eindhovense Tessa Veen werd derde.

Halverwege de wintercompetitie is Christian Miessen leider bij de veldrijders en gaat Edwin Raats aan kop bij de master-veldrijders. Ike Janssen leidt bij de mountainbikers en Jacques Cox staat eerste in het klassement bij de master-mountainbikers.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen