Overslaan en naar de inhoud gaan

Belgische winnaar in Beegdense veldrit

Geplaatst opzondag 25 november 2018 - 17:07

De Belg Maxim Panis heeft de achtste veldrit van de wintercompetitie gewonnen. Hij kwam in Beegden als eerste van de 24 deelnemers over de streep, vijf seconden later gevolgd door Luuk van Helden uit Vlodrop.

John de Schutter uit Zutendaal werd derde op twintig tellen.

Raats onverslaanbaar
Bij de masters is Edwin Raats uit Helmond onverslaanbaar. Hij boekte zijn achtste overwinning van deze competitie en sloeg een gat van 37 seconden ten opzichte van achtervolger Stephan Muijrers uit Nunhem, die tweede werd. John Keulers uit Beek kwam vijf seconden na Muijrers over de streep in Beegden.

Comfortabele zege
Erwin Bakker won de koers bij de mountainbikers. De renner uit Neerkant was al 23 seconden gefinisht voordat Gijs Dohmen uit Swalmen de tweede plaats voor zich opeiste. Brabander Kaj Slenter werd derde. Bij de masters pakte Winand van de Waarsenburg uit Margraten de overwinning. Hij was drie seconden sneller dan Mark Rongen uit Overloon. Rongen was de snelste mountainbiker bij de vijftigplussers en had een lichte voorsprong op Jacques Cox uit Neer.

Snelste vrouw
Dirkje Cox toonde zich in een bescheiden deelnemersveld verreweg de snelste vrouw in Beegden. Het was de eerste zege voor Cox in de wintercompetitie. Zij reed klassementsleider Tamara Janssen uit Hoensbroek op drie minuten achterstand. De Eindhovense Tessa Veen werd derde.

Halverwege de wintercompetitie is Christian Miessen leider bij de veldrijders en gaat Edwin Raats aan kop bij de master-veldrijders. Ike Janssen leidt bij de mountainbikers en Jacques Cox staat eerste in het klassement bij de master-mountainbikers.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen