Overslaan en naar de inhoud gaan

Belgische vrouw aangehouden in moordzaak oma Rini

Geplaatst opdonderdag 13 juli 2017 - 15:49

In het onderzoek naar de dood van Rini Ansems uit de Maastrichtse wijk Wolder is een verdachte aangehouden. Het gaat om een 38-jarige vrouw uit de Belgische grensplaats Vroenhoven.

Ze wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 82-jarige vrouw.

Onderzoek
Het onderzoek leidde naar de Belgische vrouw. De Belgische politie heeft de vrouw is donderdagmiddag in de boeien geslagen. Het Openbaar Ministerie heeft de Belgische Justitie gevraagd de vrouw over te dragen aan Nederland.

Moord
De 82-jarige 'Oma Rini' werd op donderdag 26 januari dood in haar huis in Wolder gevonden. Waarschijnlijk was ze al drie dagen eerder om het leven gebracht. Haar lichaam werd gevonden nadat alarm werd geslagen door ongeruste bekenden. Een team van zo’n 20 rechercheurs ging met het onderzoek aan de slag.

Lees ook: Buurtbewoners geschokt na moord in Maastricht

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Verdachte moord oma Rini uitgeleverd aan Nederland
Verdachte moord oma Rini langer vast
Justitie: 'Gaten in verklaring oma Rini-moordverdachte'
Moeder moordverdachte oma Rini: 'Ik vrees voor mijn leven'
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen