Overslaan en naar de inhoud gaan

'Belgische top, Eredivisie en Bundesliga jagen op Lamprou'

Geplaatst opwoensdag 6 maart 2019 - 7:47

De sterke prestaties van Fortuna-aanvaller Lazaros Lamprou zijn niet onopgemerkt gebleven. De buitenspeler kan rekenen op interesse uit binnen- en buitenland.

Het Griekse medium Gazetta weet dat met name Club Brugge een oogje heeft op de watervlugge linksbuiten.

Gehuurd
De regerend Belgisch kampioen, waar voormalig Roda-speler Ruud Vormer aanvoerder is, zag ook dat Lamprou vorige week nog tot Talent van de Maand van januari werd verkozen door de Eredivisie. De 21-jarige Griek wordt dit seizoen door Fortuna gehuurd van PAOK Saloniki. De Griekse club is dan ook de gesprekspartner voor geïnteresseerde clubs.

Eredivisie en Bundesliga
Waar Club Brugge momenteel de belangrijkste gegadigde lijkt, zouden ook clubs uit de Eredivisie en Bundesliga de ontwikkeling van Lamprou nauwlettend in de gaten houden. Met zeven doelpunten en vier assists in de Eredivisie is de aanvaller bezig aan het meest productieve seizoen in zijn nog prille carrière.

Jeugdinternational
Vier van die treffers schoot Lamprou in de afgelopen vier Eredivisie-duels tegen de touwen. Zo was de Grieks jeugdinternational afgelopen zondag nog trefzeker in het door Fortuna met 4-2 verloren uitduel bij AZ.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen