Overslaan en naar de inhoud gaan

'Belgische top, Eredivisie en Bundesliga jagen op Lamprou'

Geplaatst opwoensdag 6 maart 2019 - 7:47

De sterke prestaties van Fortuna-aanvaller Lazaros Lamprou zijn niet onopgemerkt gebleven. De buitenspeler kan rekenen op interesse uit binnen- en buitenland.

Het Griekse medium Gazetta weet dat met name Club Brugge een oogje heeft op de watervlugge linksbuiten.

Gehuurd
De regerend Belgisch kampioen, waar voormalig Roda-speler Ruud Vormer aanvoerder is, zag ook dat Lamprou vorige week nog tot Talent van de Maand van januari werd verkozen door de Eredivisie. De 21-jarige Griek wordt dit seizoen door Fortuna gehuurd van PAOK Saloniki. De Griekse club is dan ook de gesprekspartner voor geïnteresseerde clubs.

Eredivisie en Bundesliga
Waar Club Brugge momenteel de belangrijkste gegadigde lijkt, zouden ook clubs uit de Eredivisie en Bundesliga de ontwikkeling van Lamprou nauwlettend in de gaten houden. Met zeven doelpunten en vier assists in de Eredivisie is de aanvaller bezig aan het meest productieve seizoen in zijn nog prille carrière.

Jeugdinternational
Vier van die treffers schoot Lamprou in de afgelopen vier Eredivisie-duels tegen de touwen. Zo was de Grieks jeugdinternational afgelopen zondag nog trefzeker in het door Fortuna met 4-2 verloren uitduel bij AZ.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen