Overslaan en naar de inhoud gaan

Belgische spierbundels showen lijf in de Maaspoort

Geplaatst opzaterdag 12 oktober 2019 - 19:45

In theater de Maaspoort in Venlo showden tientallen sporters zaterdag hun spieren. Dat gebeurde tijdens een groot bodybuilding-evenement.

Vooral de aanwezige dames genoten volop van de veelal Belgische adonissen, die hun bruingeverde spierbundels kundig lieten rollen. Voor de meesten geldt dat ze jaren aan hun lichaam hebben gewerkt. Ze zijn er dan ook bijzonder trots op.

Alle leeftijden
Wie denkt dat de sport alleen bedoeld is voor jonge kerels, heeft het mis. De 62-jarige Freddy is een van de oudere deelnemers. Hij maakt met zijn getrainde lichaam nog altijd veel indruk op de vrouwen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen