Overslaan en naar de inhoud gaan

Belgische getuige in moordzaak Sven Prins wordt gehoord

Geplaatst opvrijdag 10 november 2017 - 16:13

Een Belgische getuige wordt alsnog gehoord in de moordzaak van Sven Prins.

Het verhoor wordt uitgevoerd door een rechter-commissaris in Belgiƫ. Dat heeft de rechtbank in Maastricht vrijdag bepaald.

Geen vertraging
Het horen van de getuige levert geen vertraging op voor de inhoudelijke behandeling van de rechtzaak. Die begint zoals gepland op 27 november en zal vier dagen duren.

Lees ook: Justitie afgeleid door valse verklaring in zaak Sven Prins

Andere verzoeken van de advocaten voor het horen van getuigen zijn afgewezen. De verdachten blijven ook allemaal vastzitten.

Liquidatie
Sven Prins werd twee jaar geleden vanuit een auto onder vuur genomen tijdens een achtervolging. Eenmaal uit de auto werd hij bij zijn vluchtpoging doodgeschoten. De Brunssumer was een bekende van de politie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen