Overslaan en naar de inhoud gaan

Belgische buitenspeler Verlinden versterkt Fortuna Sittard

Geplaatst opvrijdag 22 januari 2021 - 13:49

Fortuna Sittard heeft met Thibaud Verlinden een vleugelaanvaller aan de selectie toegevoegd.

De Belg wordt overgenomen van het Engelse Stoke City FC.

Buitenspeler
Verlinden is een 22-jarige buitenspeler die het liefst op de rechterflank speelt. Hij doorliep een serie Belgische nationale jeugdelftallen en vertrok al op 16-jarige leeftijd vanuit België naar Stoke.

Acht minuten
Tot een doorbraak kwam het bij The Potters echter niet. Hij maakte vooral deel uit van het tweede team van de club, die op het tweede niveau in Engeland, het Championship, uitkomt. Verlinden speelde dit seizoen slechts acht minuten in de hoofdmacht.

Ajax-thuis
Bij Fortuna zal Verlinden de strijd moeten aangaan met spelers als Lisandro Semedo en Emil Hansson. De geel-groenen staan voorlopig op de elfde plaats in de Eredivisie, met 19 punten uit 17 duels. Zondag wacht een zware kluif voor de formatie van Sjors Ultee: Ajax komt dan op bezoek in Sittard.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen