Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Belgische amateurkeeper in beeld bij Roda JC'

Geplaatst opdinsdag 3 oktober 2017 - 10:19

De Belgische amateurdoelman Bram Scheepers (17) zegt in de belangstelling te staan van Roda JC.

Dat zegt de keeper van St. Elen, dat uitkomt op het zesde niveau van België, in Het Belang van Limburg.

Telefoontjes
De doelverdediger staat in zijn omgeving bekend als een groot talent, nieuws dat ook Kerkrade zou hebben bereikt. "Ik heb al een paar telefoontjes van Roda JC gekregen", zegt Scheepers in de krant. "Die belangstelling is natuurlijk fijn, maar ik blijf met mijn voetjes op de grond."

School
Momenteel gaat de keeper nog naar school; hij studeert elektrische installaties in Maaseik. Als hij klaar is met zijn studie, wil hij zich op zijn voetballoopbaan richten. "Het is belangrijk om goed te presteren, want op die manier kan ik hier in Elen als keeper doorgroeien. Dan zal op het einde van het seizoen de belangstelling van andere clubs er nog wel zijn."

Verbaasd
Bij Roda JC zijn ze verbaasd over de uitlatingen van de tiener. Tegenover L1 laat de club weten dat ze Scheepers niet volgen en niet hebben benaderd.

Scheepers was als jeugdkeeper al even op proef bij verschillende Belgische clubs en MVV.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen