Overslaan en naar de inhoud gaan

'Belgische amateurkeeper in beeld bij Roda JC'

Geplaatst opdinsdag 3 oktober 2017 - 10:19

De Belgische amateurdoelman Bram Scheepers (17) zegt in de belangstelling te staan van Roda JC.

Dat zegt de keeper van St. Elen, dat uitkomt op het zesde niveau van België, in Het Belang van Limburg.

Telefoontjes
De doelverdediger staat in zijn omgeving bekend als een groot talent, nieuws dat ook Kerkrade zou hebben bereikt. "Ik heb al een paar telefoontjes van Roda JC gekregen", zegt Scheepers in de krant. "Die belangstelling is natuurlijk fijn, maar ik blijf met mijn voetjes op de grond."

School
Momenteel gaat de keeper nog naar school; hij studeert elektrische installaties in Maaseik. Als hij klaar is met zijn studie, wil hij zich op zijn voetballoopbaan richten. "Het is belangrijk om goed te presteren, want op die manier kan ik hier in Elen als keeper doorgroeien. Dan zal op het einde van het seizoen de belangstelling van andere clubs er nog wel zijn."

Verbaasd
Bij Roda JC zijn ze verbaasd over de uitlatingen van de tiener. Tegenover L1 laat de club weten dat ze Scheepers niet volgen en niet hebben benaderd.

Scheepers was als jeugdkeeper al even op proef bij verschillende Belgische clubs en MVV.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen