Overslaan en naar de inhoud gaan

Belgisch talent voor één seizoen naar MVV

Geplaatst opvrijdag 13 juli 2018 - 10:26

Het 21-jarige Standard Luik-talent Dimitri Lavalée is op huurbasis vastgelegd door MVV.

Dit laat de Maastrichtse voetbalclub weten.

Opwachting
Standard verhuurt de verdediger voor één seizoen aan de Maastrichtenaren. Hij zal vrijdag waarschijnlijk zijn opwachting voor de rood-witten maken tijdens de oefenwedstrijd tegen SG Wattenscheid 09.

Blij
Trainer Ron Elsen is blij met Lavalée. "Met Dimitri hebben we een linkspoot in huis, die in de verdediging zowel als centrale verdediger als op de backpositie kan spelen. Met zijn lengte en kopkracht is hij in staat luchtduels te winnen, daar waar het erom gaat. Lavalée komt uit een gedegen Standard-opleiding."

Lees ook: Belgisch talent mag kunsten laten zien bij MVV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen