Overslaan en naar de inhoud gaan

Belgisch-Limburgse tieners mogen nu ook meedoen aan TVK

Geplaatst opmaandag 1 juli 2019 - 22:16

De organisatie van het Tiener Vastelaovend Kónkoer (TVK) gaat de inschrijving ook openstellen voor tieners uit Belgisch-Limburg.

"Het TVK breekt met tradities en stelt Limburgs leukste liedjesconcours open voor heel Limburg, zowel aan de linker- als aan de rechterzijde van de Maas", zegt de organisatie.

Grenzenloos
Het liedjesconcours werd elf jaar geleden bedacht door de toen twaalfjarige Melanie Jennes uit Doenrade. Ze vond dat er ook een equivalent van het LVK moest komen speciaal voor tieners. Inmiddels is ze mede-organisator en heeft ze voorgesteld om ook onze westerburen te betrekken bij de eerste jubileumeditie van het liedjesfestijn.

De elfde editie van het liedjesconcours begint 23 november met de voorronde in Beegden.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen