drugs, alcohol, dance, disco, uitgaan, jongeren, feest (stock)

Nachtclubs België vanaf 1 oktober open zonder sluitingstijd

In België gaan de nachtclubs weer open vanaf 1 oktober. De sluitingstijd mogen ze zelf bepalen, wel is een coronatoegangsbewijs verplicht.

Vlag, Europa, Europese Unie
Provincie erkent: forse achterstand bij subsidie Euregio

De provincie erkent schriftelijk dat er inderdaad sprake is van een forse achterstand bij de verdeling van subsidies voor projecten in de Euregio Maas-Rijn (EMR).

Handboeien arrestant aanhouding politie (stock)
Twee mannen opgepakt na achtervolging over A2

De personen die vrijdagavond na een achtervolging over de A2 bij Maaseik werden opgepakt, zijn twee mannen van 33 en 37 jaar oud. Ze hebben geen vaste woon- of verblijfplaats.

Zoektocht beroepsmilitair Jurgen Conings (21 mei 2021)
Man die militair Conings vond verdacht van diefstal

De jager die eind juni het lichaam van de militair Jurgen Conings vond, wordt nu verdacht van het stelen van een automatisch wapen dat de militair bij zich droeg.

51012710_ORANGE_PICTURES
VVV-spits Sorga velt Real-keeper Courtois in interland

Na zijn twee goals bij zijn debuut voor VVV-Venlo heeft Erik Sorga donderdag ook het netje laten bollen namens zijn vaderland.

stock corona België mondkapje
België gaat bijna helemaal van het coronaslot

België laat woensdag een flink deel van de resterende coronamaatregelen los.

Edit - Jurgen Conings (21 mei 2021)
Stappenteller: Jürgen Conings kort na verdwijning dood

Uit onderzoek van de Belgische justitie blijkt dat militair Jürgen Conings kort na zijn verdwijning in mei zelfmoord heeft gepleegd.

Politie België_HD (9 aug 2020)
Maastrichtenaar met 4 jaar celtegoed gepakt in België

Tijdens een alcoholcontrole in het Belgisch-Limburgse Hoeselt is een 55-jarige Maastrichtenaar opgepakt. Hij bleek een openstaande celstraf te hebben van vier jaar.

ANP-434295736
Schone Rivieren: België ruimt rommel bij stuw Maas niet op

De Belgische overheid moet de aangespoelde rommel bij de stuw in Lieze opruimen. Bij Lieze, op de grens met Limburg, worden volgens milieuorganisatie Schone Rivieren "bergen drijvend afval" doorgelaten.

Puinruimen België na hoogwater
Puinruimen in België: 'Lijkt wel een oorlogsgebied'

In Limburg zijn we na de overstromingen al in de fase van verzekeringsafwikkelingen en wederopbouw beland. Maar in België zijn ze in de getroffen gebieden nog altijd aan het puinruimen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten