Overslaan en naar de inhoud gaan

Belfeldse zitvolleyballers pakken voor vijfde keer landstitel

Geplaatst opzaterdag 28 april 2018 - 20:53

De Belfeldse zitvolleyballers van Holyoke hebben opnieuw de landstitel te pakken.

Het team won zaterdagavond op het NK in Koog aan de Zaan de finale met 3-0 van FDS uit Sneek. Eerder op de dag werd Allvo uit Almere met 3-1 verslagen.

Succesvol
De ploeg is zeer succesvol. Het is de vijfde keer op rij dat ze de landstitel weten binnen te slepen. In totaal pakten ze al voor de achtste keer in de geschiedenis de prijs.

Promotie
Er was zaterdag nog meer te vieren in Belfeld. Het eerste herenteam won namelijk met 3-1 van SEC uit Valkenburg. Daardoor promoveert het team naar de eerste klasse. Ze speelden nog nooit op zo'n hoog niveau. De laatste prijs werd in 2001 gehaald.

Ook bij de jeugd werden titels in de wacht gesleept. De jeugdteams meisjes C1, C2 en B1 werden kampioen. Het eerste damesteam wist zich via de nacompetitie te handhaven in de tweede klasse.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen