Overslaan en naar de inhoud gaan

Belfeldse zitvolleyballers pakken voor vijfde keer landstitel

Geplaatst opzaterdag 28 april 2018 - 20:53

De Belfeldse zitvolleyballers van Holyoke hebben opnieuw de landstitel te pakken.

Het team won zaterdagavond op het NK in Koog aan de Zaan de finale met 3-0 van FDS uit Sneek. Eerder op de dag werd Allvo uit Almere met 3-1 verslagen.

Succesvol
De ploeg is zeer succesvol. Het is de vijfde keer op rij dat ze de landstitel weten binnen te slepen. In totaal pakten ze al voor de achtste keer in de geschiedenis de prijs.

Promotie
‚Äč
Er was zaterdag nog meer te vieren in Belfeld. Het eerste herenteam won namelijk met 3-1 van SEC uit Valkenburg. Daardoor promoveert het team naar de eerste klasse. Ze speelden nog nooit op zo'n hoog niveau. De laatste prijs werd in 2001 gehaald.

Ook bij de jeugd werden titels in de wacht gesleept. De jeugdteams meisjes C1, C2 en B1 werden kampioen. Het eerste damesteam wist zich via de nacompetitie te handhaven in de tweede klasse.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Ook in 2020 komt er op Hemelvaartsdag 21 mei weer een nieuwe lijst met de leukste Limburgse liedjes aller tijden voorbij op L1 Radio. Deze wordt op L1 TV ondersteund door een marathonuitzending met de mooiste clips uit de L1mbo Top 100 van de afgelopen jaren. Maar zover is het nog niet, want er moet nog gestemd worden.

Je kunt hier stemmen
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen