Overslaan en naar de inhoud gaan

Belfeldse zitvolleyballers pakken voor vijfde keer landstitel

Geplaatst opzaterdag 28 april 2018 - 20:53

De Belfeldse zitvolleyballers van Holyoke hebben opnieuw de landstitel te pakken.

Het team won zaterdagavond op het NK in Koog aan de Zaan de finale met 3-0 van FDS uit Sneek. Eerder op de dag werd Allvo uit Almere met 3-1 verslagen.

Succesvol
De ploeg is zeer succesvol. Het is de vijfde keer op rij dat ze de landstitel weten binnen te slepen. In totaal pakten ze al voor de achtste keer in de geschiedenis de prijs.

Promotie
Er was zaterdag nog meer te vieren in Belfeld. Het eerste herenteam won namelijk met 3-1 van SEC uit Valkenburg. Daardoor promoveert het team naar de eerste klasse. Ze speelden nog nooit op zo'n hoog niveau. De laatste prijs werd in 2001 gehaald.

Ook bij de jeugd werden titels in de wacht gesleept. De jeugdteams meisjes C1, C2 en B1 werden kampioen. Het eerste damesteam wist zich via de nacompetitie te handhaven in de tweede klasse.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen