wiet hasj marihuana softdrugs (28 dec 2020)

Voorlopig geen derde coffeeshop in Heerlen

De gemeente Heerlen gaat het aantal coffeeshops binnen de gemeentegrenzen voorlopig niet uitbreiden van twee naar drie.

mondkapjes jongeren ouderen corona (10 okt 2020)
Opvallend: vooral Limburgse jongeren steunen coronabeleid

Limburgse jongeren steunen het coronabeleid van de regering in hogere mate dan provinciegenoten van de oudere generatie.

'Roda JC-directeur gaf ton uit zonder overleg'

Roda JC-directeur Wim Collard heeft de spelers van de club in mei 2015 een premie van 100.000 euro beloofd als ze de cruciale wedstrijd tegen NAC Breda zouden winnen.

Provincie Limburg zit er weer warmpjes bij

Het vermogen van de provincie Limburg is de afgelopen jaren fors toegenomen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten