Opgepakt aanhouding handboeien

Maastrichtenaar beledigt en bedreigt politie: weer de cel in

Een Maastrichtenaar is deze week voor de tweede keer in de boeien geslagen vanwege onder meer het beledigen van agenten.

Roel Janssen Fortuna Sittard-FC Emmen
Janssen geschorst om tirade over 'arrogant ventje' Kooij

De tuchtcommissie van de KNVB heeft Fortuna Sittard-verdediger Roel Janssen een schorsing van één wedstrijd opgelegd.

Danny V Heerlen
Taakstraf Danny V. voor belediging politie en foto met wapen

Pieter Omtzigt-bedreiger Danny V. uit Heerlen krijgt een taakstaf van tachtig uur en een dag celstraf voor het beledigen van de politie en het op Facebook plaatsen van een foto van hemzelf met een gasdrukwapen in de hand.

Politiebureau Maastricht stock
Boze man laat broek zakken voor politie: 'Fuck you!'

Yassine el G. (34) heeft een taakstraf van dertig uur gekregen, omdat hij op het politiebureau in Maastricht zijn broek liet zakken en agenten uitschold. Hij was boos over de afhandeling van zijn arrestatie.

ANP-423961844
'Turkse president doet aangifte tegen Wilders'

De Turkse president Erdogan heeft via zijn advocaat Huseyin Aydin een klacht ingediend tegen Geert Wilders van de PVV.

arrestatie aanhouding
Schinveldenaar aangehouden voor opruiing en belediging

Een 43-jarige man uit Schinveld die zaterdag in Eindhoven wilde demonstreren tegen de lockdown, is aangehouden voordat hij naar die stad kon afreizen.

Stockfoto van agenten politie
Dronkaard gearresteerd na huiselijk geweld en scheldpartij

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag in Kerkrade een man opgepakt die de politie uitschold.

Beveiliger beveiliging security stock
Beveiliger Makado over de schreef: 'Ga naar je eigen land'

Een beveiliger van het Beekse winkelcentrum Makado heeft zich volledig laten gaan tegen een vrouw uit Azerbeidzjan. Hij riep dat ze moest oprotten naar haar eigen land en noemde haar 'vieze slet' en 'achterlijke'.

Mishandeling kei steen geweld
Drie jaar cel voor geweldpleger en winkeldief

Een man (37) verdwijnt drie jaar achter de tralies, omdat hij onder andere een reeks geweldsdelicten in Roermond op zijn naam heeft staan.

Korpschef eist invoering stroomstootwapen

De korpschef van de Nationale Politie, Erik Akerboom, eist dat agenten een stroomstootwapen mogen gaan gebruiken. Hij zegt in een interview in De Telegraaf dat het te lang duurt voordat de regering een besluit over de taser neemt.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane