Opgepakt aanhouding handboeien

Maastrichtenaar beledigt en bedreigt politie: weer de cel in

Een Maastrichtenaar is deze week voor de tweede keer in de boeien geslagen vanwege onder meer het beledigen van agenten.

Roel Janssen Fortuna Sittard-FC Emmen
Janssen geschorst om tirade over 'arrogant ventje' Kooij

De tuchtcommissie van de KNVB heeft Fortuna Sittard-verdediger Roel Janssen een schorsing van één wedstrijd opgelegd.

Danny V Heerlen
Taakstraf Danny V. voor belediging politie en foto met wapen

Pieter Omtzigt-bedreiger Danny V. uit Heerlen krijgt een taakstaf van tachtig uur en een dag celstraf voor het beledigen van de politie en het op Facebook plaatsen van een foto van hemzelf met een gasdrukwapen in de hand.

Politiebureau Maastricht stock
Boze man laat broek zakken voor politie: 'Fuck you!'

Yassine el G. (34) heeft een taakstraf van dertig uur gekregen, omdat hij op het politiebureau in Maastricht zijn broek liet zakken en agenten uitschold. Hij was boos over de afhandeling van zijn arrestatie.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie