Overslaan en naar de inhoud gaan

Belastingdienst Venlo verkoopt duizenden flessen drank

Geplaatst opwoensdag 25 juli 2018 - 15:28

Wie voor dit najaar nog een flinke voorraad drank wil inslaan, doet er goed aan om op 1 augustus te gaan bieden op een kavel dat door de belastingdienst wordt geveild in Maastricht.

In een bedrijfshal aan de Watermolen worden dan tienduizenden flessen bier en wijn verkocht.

Biertjes
Onder de hamer gaan bijvoorbeeld een kleine 5200 flessen Guiness en een kleine 2000 flessen elk met Stella Artois, Budweiser of Carling Black Label. Al met al gaat het om een kleine 18.000 flesjes, het merendeel pils. Het is wel zaak om vaart te maken met het opdrinken van al dat bier, want enkele soorten uit de voorraad hebben hun uiterste houdbaarheidsdatum al in november.

Rood, wit, rosé
De flessen wijn die onder de hamer gaan zijn over het algemeen iets langer houdbaar. Grofweg 14.000 flessen rood, wit en rosé worden er verkocht.

De flessen worden verkocht door de Venlose belastingdienst via veilingdeurwaarder.nl

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen