Overslaan en naar de inhoud gaan

Belastingdienst Venlo verkoopt duizenden flessen drank

Geplaatst opwoensdag 25 juli 2018 - 15:28

Wie voor dit najaar nog een flinke voorraad drank wil inslaan, doet er goed aan om op 1 augustus te gaan bieden op een kavel dat door de belastingdienst wordt geveild in Maastricht.

In een bedrijfshal aan de Watermolen worden dan tienduizenden flessen bier en wijn verkocht.

Biertjes
Onder de hamer gaan bijvoorbeeld een kleine 5200 flessen Guiness en een kleine 2000 flessen elk met Stella Artois, Budweiser of Carling Black Label. Al met al gaat het om een kleine 18.000 flesjes, het merendeel pils. Het is wel zaak om vaart te maken met het opdrinken van al dat bier, want enkele soorten uit de voorraad hebben hun uiterste houdbaarheidsdatum al in november.

Rood, wit, rosé
De flessen wijn die onder de hamer gaan zijn over het algemeen iets langer houdbaar. Grofweg 14.000 flessen rood, wit en rosé worden er verkocht.

De flessen worden verkocht door de Venlose belastingdienst via veilingdeurwaarder.nl

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen