Overslaan en naar de inhoud gaan

Belastingdienst Venlo verkoopt duizenden flessen drank

Geplaatst opwoensdag 25 juli 2018 - 15:28

Wie voor dit najaar nog een flinke voorraad drank wil inslaan, doet er goed aan om op 1 augustus te gaan bieden op een kavel dat door de belastingdienst wordt geveild in Maastricht.

In een bedrijfshal aan de Watermolen worden dan tienduizenden flessen bier en wijn verkocht.

Biertjes
Onder de hamer gaan bijvoorbeeld een kleine 5200 flessen Guiness en een kleine 2000 flessen elk met Stella Artois, Budweiser of Carling Black Label. Al met al gaat het om een kleine 18.000 flesjes, het merendeel pils. Het is wel zaak om vaart te maken met het opdrinken van al dat bier, want enkele soorten uit de voorraad hebben hun uiterste houdbaarheidsdatum al in november.

Rood, wit, rosé
De flessen wijn die onder de hamer gaan zijn over het algemeen iets langer houdbaar. Grofweg 14.000 flessen rood, wit en rosé worden er verkocht.

De flessen worden verkocht door de Venlose belastingdienst via veilingdeurwaarder.nl

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen