Belastingdienst belastingen lokale

Belastingdienst opent loket voor gedupeerden waterschade

De Belastingdienst opent deze week een loket voor bedrijven en burgers die gedupeerd zijn door hoogwater in juli.

Inval politie op woonwagenkamp Funkelweideweg Nieuwstadt (18 mei 2021)
Inval woonwagenkamp Nieuwstadt: twee aanhoudingen

Politie, gemeente Echt-Susteren en de Belastingdienst hebben dinsdagochtend een inval gedaan in een woonwagenkamp in Nieuwstadt.

Restaurant, horeca, dicht, gesloten
Ondernemers: 'Schulden bij fiscus zijn strop om onze nek'

Het zijn voor sommige ondernemers dagen waarin blijdschap en angst voor de toekomst hand in hand gaan. Blij vanwege de verdere versoepelingen, angst omdat in sommige sectoren de schulden behoorlijk oplopen.

Fiscalist
Nieuwe belastingregels corona: topdrukte bij fiscalisten

De maand maart is van oudsher al een drukke maand voor belastingadviseurs. De belastingaangiftes mogen immers weer ingediend worden. Maar door corona is het werk een stuk complexer geworden.

Aytac en Azan Aydin uit Tegelen
Gedupeerden blij maar sceptisch over kwijtschelden schulden

Alle schulden die Aytac en Nazan Aydin uit Tegelen uit de toeslagenaffaire hebben bij de overheid worden kwijtgescholden. "Enerzijds zijn we blij, maar ook nog bang."

ANP-427123646
Kabinet weg: 'Maar echte daders blijven zitten'

De val van het kabinet lost niks op, want de echte veroorzakers van de toeslagenaffaire blijven zitten. Dat is de reactie van een Limburgs slachtoffer van de toeslagenaffaire op het aftreden van het kabinet Rutte-III vrijdagmiddag.

gemeentehuis gemeente stadhuis sittard-geleen (2 dec 2020)
Gemeenten ondersteunen gedupeerden toeslagenaffaire

Verschillende Limburgse gemeenten bieden mensen die slachtoffer zijn geworden van de kindertoeslagenaffaire hulp aan.

Frans Weekers
Frans Weekers medeverantwoordelijk voor toeslagenaffaire

Ex-staatssecretaris van Financiën Frans Weekers (VVD) uit Weert is medeverantwoordelijk voor de fraudeaanpak die heeft geleid tot de kinderopvangtoeslagenaffaire.

Ondernemer, rekening, rekenen, calculator, rekenmachine, belasting (stock)
Corona: Belastingdienst gul met uitstel in Limburg

Limburgse bedrijven maken verhoudingsgewijs het meeste gebruik van de mogelijkheid om belastinguitstel aan te vragen vanwege de coronacrisis.

Frans Weekers en Sjraar Cox
Frans Weekers aan de tand gevoeld over toeslagenaffaire

Ex-staatssecretaris van Financiën Frans Weekers (VVD) uit Weert wordt maandag gehoord over de affaire van de kinderopvangtoeslag.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten