Overslaan en naar de inhoud gaan

Belangrijke slag Fortuna Sittard: 'Vidigoal' tekent bij

Geplaatst opwoensdag 17 januari 2018 - 21:04

De clubleiding van Fortuna Sittard zit niet stil deze winter; na twee inkomende transfers maakt de club nu de contractverlenging van smaakmaker André Vidigal (19) bekend.

De Portugese vleugelaanvaller staat nu tot de zomer van 2022 onder contract in Sittard. Zijn oude contract liep tot en met december 2019.

Lees ook: Fortuna neemt Vidigal definitief over van Portugese club

Vidigoal
Vidigal, die door de Sittardse supporters liefkozend 'Vidigoal' wordt genoemd, kwam afgelopen zomer op huurbasis naar Fortuna Sittard. De club leende hem van Académica Coimbra, een Portugese tweededivisionist. In dat huurcontract stond een optie om de aanvaller definitief over te nemen. Dat deed Fortuna ook na een reeks goede prestaties; Vidigal tekende een contract voor 2,5 jaar.

Portugese power
De tiener heeft dit seizoen een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van zijn club. Hij speelde zeventien wedstrijden, waarin hij zeven keer scoorde en twee beslissende passes gaf. De in het Portugese Elvas geboren jongeling heeft nog geen vaste basisplaats in Sittard, maar is vaak beslissend wanneer hij binnen de lijnen komt. Daarnaast speelde hij dit seizoen diverse jeugdinterlands voor Portugal.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen