Overslaan en naar de inhoud gaan

Belangrijke slag Fortuna Sittard: 'Vidigoal' tekent bij

Geplaatst opwoensdag 17 januari 2018 - 21:04

De clubleiding van Fortuna Sittard zit niet stil deze winter; na twee inkomende transfers maakt de club nu de contractverlenging van smaakmaker André Vidigal (19) bekend.

De Portugese vleugelaanvaller staat nu tot de zomer van 2022 onder contract in Sittard. Zijn oude contract liep tot en met december 2019.

Lees ook: Fortuna neemt Vidigal definitief over van Portugese club

Vidigoal
Vidigal, die door de Sittardse supporters liefkozend 'Vidigoal' wordt genoemd, kwam afgelopen zomer op huurbasis naar Fortuna Sittard. De club leende hem van Académica Coimbra, een Portugese tweededivisionist. In dat huurcontract stond een optie om de aanvaller definitief over te nemen. Dat deed Fortuna ook na een reeks goede prestaties; Vidigal tekende een contract voor 2,5 jaar.

Portugese power
De tiener heeft dit seizoen een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van zijn club. Hij speelde zeventien wedstrijden, waarin hij zeven keer scoorde en twee beslissende passes gaf. De in het Portugese Elvas geboren jongeling heeft nog geen vaste basisplaats in Sittard, maar is vaak beslissend wanneer hij binnen de lijnen komt. Daarnaast speelde hij dit seizoen diverse jeugdinterlands voor Portugal.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen