Heijmans overhandigt boek aan Pechtold (24 nov 2020)

Heijmans overhandigt eerste exemplaar boek aan Pechtold

Voormalig burgemeester Jos Heijmans van Weert heeft dinsdag het eerste exemplaar van zijn boek 'Hardt' overhandigd aan partijgenoot Alexander Pechtold.

Ger Koopmans AG (7 apr 2020)
'Geen schijn van belangenverstrengeling bij Koopmans'

Het provinciebestuur vindt dat gedeputeerde Ger Koopmans niks te verwijten valt over zijn adviesbedrijf en zijn commissariaat bij een baggerbedrijf.

Ger Koopmans AG (7 apr 2020)
Opheldering over vermeende belangenverstrengeling Koopmans

Zes van de zeven oppositiepartijen in het Limburgs Parlement hebben samen schriftelijke vragen gesteld waarin ze om opheldering vragen over vermeende schijn van belangenverstrengeling van gedeputeerde Ger Koopmans (CDA).

Ger Koopmans AG (7 apr 2020)
'Gedeputeerde Koopmans in de fout met adviesbedrijf'

Gedeputeerde Ger Koopmans van financiën en grondzaken (CDA) had tot afgelopen zomer een adviesbedrijf zonder dat gemeld te hebben op zijn lijst met nevenfuncties.

jos heijmans weert (17 jan 2020)
Burgemeester Weert stopt tijdelijk als voorzitter stichting

Burgemeester Jos Heijmans van Weert stopt tijdelijk als voorzitter van de Stichting International Award for Young People.

ANP-349122644
'Burgemeester Weert in de fout met subsidies'

Burgemeester Jos Heijmans van Weert heeft gemeentelijke subsidie gegeven aan een stichting waarvan hij zelf de voorzitter is. Daarmee zou hij de gemeentelijke gedragscode overtreden hebben.

Inwoners Brunssum hebben genoeg van 'politiek circus'

De inwoners van Brunssum reageren kritisch op de politieke schermutselingen binnen het gemeentebestuur.

Omstreden Palmen blijft aan als wethouder

Jo Palmen blijft aan als wethouder in Brunssum, ook al wordt zijn wethouderschap in een integriteitsonderzoek een risico voor de gemeente Brunssum genoemd.

Ambtenaar Roerdalen droeg dubbele pet

Een medewerkster van de gemeente Roerdalen werkt ook voor onderzoeksbureau Arcadis dat de toekomst van de sportparken heeft onderzocht.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten