Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekogeld met schapenkoppen: 'Kop raakte me net niet'

Geplaatst opdinsdag 24 september 2019 - 14:28

De 20-jarige Nicky Janssen fietste nietsvermoedend langs de Geuzendijk in Weert toen er opeens een schapenkop haar richting uit werd gegooid.

"Eén schapenkop kwam onder het wiel terecht", aldus Janssen in het L1-programma Route Regio.

Luguber
Ze fietste vanuit het station in Weert naar haar huis in Budel toen ze verschillende schapenkoppen zag liggen naast de weg. "Nogal luguber", zo beschrijft de Brabantse jongedame haar vondst. "Vervolgens scheurde er een auto de hoek om met iemand die een schapenkop mijn kant op gooide. De kop raakte me net niet."

Lees ook: Mensen bekogeld met bebloede schapenkoppen in Weert

Kop onder het wiel
Wie de kop gooide, zag ze niet: "In eerste instantie zag ik niet eens dat het een schapenkop was. Het ging ook zo snel. Ik zag wel nog dat één van de schapenkoppen die er lagen onder het wiel van de auto terechtkwam. Geen idee wie er in die auto zat."

Vergeten
Janssen bekwam vrij snel van de schrik: "Thuis ben ik een berichtje gaan schrijven voor de lokale nieuwssite. De politie bellen ben ik eigenlijk vergeten. Ik dacht: die zien dat vanzelf wel op het nieuws."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen