Overslaan en naar de inhoud gaan

Beknelling na ongeluk bij McDonald's in Nederweert

Geplaatst opwoensdag 22 februari 2017 - 20:03

In Nederweert is woensdagavond een vrouw bekneld geraakt bij een ongeluk.

Dat gebeurde rond 18:45 uur aan Randweg West, vlakbij McDonald's en Win Casino, toen twee auto's frontaal tegen elkaar botsten.

Ziekenhuis
Eén inzittende raakte bekneld en kon niet zelf uit de auto komen. Het slachtoffer werd na de bevrijding gecontroleerd door ambulancepersoneel. Daarna is ze voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De twee bestuurders kwamen met de schrik vrij. Volgens Nederweert24 worden zij door de politie naar de huisarts gebracht voor controle.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Botsing A2 Nederweert (5 mei 2016)
Twee auto's botsen tegen elkaar op A2 bij Nederweert
Bus lekt olie op A2: auto's botsen, snelweg dicht
Brandweer bevrijdt jongen uit goal
Vrachtwagen botst tegen boom in Nederweert
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen