Opknappen Passiespelen (12 nov 2020)

Opknapbeurt decor Passiespelen na bekladding

De organisatie van de Passiespelen in Tegelen is begonnen met een grote opknapbeurt. Die is nodig omdat het gigantische decor vorige week flink werd beklad.

Bekladding decor Passiespelen Tegelen (5 nov 2020)
Decor Passiespelen Tegelen beklad: 'Onvoorstelbaar'

De organisatie van de Passiespelen in Tegelen werd donderdagochtend onaangenaam verrast. Het nieuwe en oude decor in openluchttheater De Doolhof bleken beklad te zijn met zwarte verf.

Bekladding Weert 22 sep 2019
Tijdelijke woning waar eerder brand woedde beklad: 'Hoer'

Een tijdelijke woning in Weert is beklad met de tekst 'hoer'.

Regenboogstickers beklad met hakenkruizen

Regenboogstickers van homo-organisatie COC Limburg zijn in Maastricht beklad met hakenkruizen.

Hakenkruis op straat geklad in Rothem

Het wegdek bij een hangplek in Rothem wordt ontsierd door een metersgroot hakenkruis.

Graus over bekladding: 'Zieke vraag van zieke geest'

Dion Graus vindt de tekst die dinsdagmorgen op het L1-gebouw stond een "zieke vraag, van een zieke geest".

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten