Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekkerveld uitgeschakeld voor KNVB beker

Geplaatst opzondag 19 augustus 2018 - 16:42

De amateurvoetballers uit het Heerlense Bekkerveld zijn uitgeschakeld voor de KNVB beker.

Op eigen veld ging Bekkerveld tegen het Utrechtse USV Hercules met 4-2 onderuit.

Uit handen
In de eerste helft bracht Demsey Dowson de thuisclub op een 2-0 voorsprong. Nog voor het rustsignaal scoorden de gasten tegen, 2-1. In de tweede helft gaf Bekkerveld de voorsprong uit handen en incasseerde drie treffers op rij. Ook Groene Ster komt dan in actie. Op het eigen complex in Heerlerheide is FC Lienden dan te gast.

Ronde verder
Zaterdag plaatste EVV zich wel voor de volgende ronde na een 7-0 zege op Brielle. De derde divisionist uit Echt neemt het komende woensdagavond op tegen RKAV Volendam. De winnaar van dat duel plaatst zich voor het hoofdtoernooi.

Wittenhorst werd zaterdagmiddag uitgeschakeld. In de tweede kwalificatieronde verloor het van tweede divisionist Spakenburg (4-1), waar oud-international en ex-VVV-verdediger John de Wolf coach is.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen