Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekijk hier hoe een prins verrast wordt met stro

Geplaatst opzondag 26 februari 2017 - 15:48

Prins Wouter I van het dorpje Aijen werd door zijn vrienden en collega's zondagochtend verrast. Niet met een biertje en een nonnevot, maar met stro en houtsnippers.

Dat is geen vreemde gewaarworing voor de carnavalsprins. Hij is namelijk loonwerker. Zijn vrienden konden het niet laten om hem in stijl te eren.

De hele tuin ligt vol onder een dikke laag stro. Maar dat is nog het minste; zijn oprit is bedekt onder een dikke berg houtsnippers. Het leek om mest te gaan, maar zo bont maakten de vrienden het gelukkig niet.

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Lichtjesoptocht Well alsnog gelopen
Weer gooit geen roet in eten tijdens halfvastenoptochten
Video: Halfvastenoptocht door straten van Afferden
Start aanleg geul tegen hoogwater langs Maas bij Well
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen