Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bekijk de gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum van dichtbij

Geplaatst opvrijdag 18 mei 2018 - 10:22

Nieuwsgierigen kunnen op zaterdag 2 juni tijdens de Dag van de Bouw op twee locaties binnen de gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum een kijkje nemen.

Op beide locaties is tussen 10:00 uur en 16:00 uur van alles te zien en te doen.

Broekhuizenvorst
In Broekhuizenvorst mogen bezoekers op het dek van de nieuwe brug lopen, dat al deels gestort is. Bovendien staan daar grote machines opgesteld, zoals graafmachines.

Medewerkers van Mooder Maas, combinatie van Dura Vermeer en Ploegam, geven dan toelichting over allerlei onderwerpen zoals de ontwerpen, de hoogwatergeulen die momenteel gerealiseerd worden en de dijkentechnologie.

Wanssum
Bij Wanssum zijn de contouren van de nieuwe rondweg inmiddels goed zichtbaar. Ook de bouw van de fietsbrug ter hoogte van de Meerlosebaan en de voorbereidingen voor de aanleg van de fietstunnel bij de Venrayseweg zijn inmiddels in volle gang. Bezoekers kunnen dit tijdens de Dag van de Bouw van dichtbij bekijken.

Bovendien wordt er uitleg gegeven over de werkzaamheden in de haven, de vondst van niet-gesprongen explosieven en archeologie.

Foto: Projectbureau Ooijen-Wanssum
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen