Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bekijk de gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum van dichtbij

Geplaatst opvrijdag 18 mei 2018 - 10:22

Nieuwsgierigen kunnen op zaterdag 2 juni tijdens de Dag van de Bouw op twee locaties binnen de gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum een kijkje nemen.

Op beide locaties is tussen 10:00 uur en 16:00 uur van alles te zien en te doen.

Broekhuizenvorst
In Broekhuizenvorst mogen bezoekers op het dek van de nieuwe brug lopen, dat al deels gestort is. Bovendien staan daar grote machines opgesteld, zoals graafmachines.

Medewerkers van Mooder Maas, combinatie van Dura Vermeer en Ploegam, geven dan toelichting over allerlei onderwerpen zoals de ontwerpen, de hoogwatergeulen die momenteel gerealiseerd worden en de dijkentechnologie.

Wanssum
Bij Wanssum zijn de contouren van de nieuwe rondweg inmiddels goed zichtbaar. Ook de bouw van de fietsbrug ter hoogte van de Meerlosebaan en de voorbereidingen voor de aanleg van de fietstunnel bij de Venrayseweg zijn inmiddels in volle gang. Bezoekers kunnen dit tijdens de Dag van de Bouw van dichtbij bekijken.

Bovendien wordt er uitleg gegeven over de werkzaamheden in de haven, de vondst van niet-gesprongen explosieven en archeologie.

Foto: Projectbureau Ooijen-Wanssum
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen