Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekerheld Groene Ster naar Maastrichtse amateurploeg Heer

Geplaatst opvrijdag 1 mei 2020 - 12:48

Doelman Lennart Quaden speelt volgend seizoen voor de Maastrichtse amateurvereniging RKSV Heer.

Dat maakte de club vrijdag bekend op Facebook. De doelman komt over van derdedivisionist Groene Ster, waar hij vorig seizoen de grote held was tijdens de verrassende bekerwinst op eredivisionist VVV-Venlo.

Pingel gestopt
Met een aantal bekwame reddingen hield hij zijn ploeg op een gelijkspel, waardoor het duel beslist moest worden met strafschoppen. Quaden stopte een pingel van VVV en zorgde er zo persoonlijk voor dat de Heerlense ploeg doorbekerde. Als beloning mocht hij de loting voor de volgende ronde verrichten en koppelde zijn ploeg aan AZ.

Lees ook: Groene Ster stunt tegen VVV-Venlo in bekertoernooi

Voordat Quaden naar Groene Ster trok, kwam hij uit voor SV Meerssen, RKSV Minor en doorliep hij de jeugdopleiding van MVV. Bij Heer komt de doelman onder meer oud-MVV-spits Danny Schreurs en voormalige Roda JC-aanvaller Frank Demouge tegen, die volgend seizoen begint aan zijn eerste klus als trainer.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen