Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekerheld Groene Ster naar Maastrichtse amateurploeg Heer

Geplaatst opvrijdag 1 mei 2020 - 12:48

Doelman Lennart Quaden speelt volgend seizoen voor de Maastrichtse amateurvereniging RKSV Heer.

Dat maakte de club vrijdag bekend op Facebook. De doelman komt over van derdedivisionist Groene Ster, waar hij vorig seizoen de grote held was tijdens de verrassende bekerwinst op eredivisionist VVV-Venlo.

Pingel gestopt
Met een aantal bekwame reddingen hield hij zijn ploeg op een gelijkspel, waardoor het duel beslist moest worden met strafschoppen. Quaden stopte een pingel van VVV en zorgde er zo persoonlijk voor dat de Heerlense ploeg doorbekerde. Als beloning mocht hij de loting voor de volgende ronde verrichten en koppelde zijn ploeg aan AZ.

Lees ook: Groene Ster stunt tegen VVV-Venlo in bekertoernooi

Voordat Quaden naar Groene Ster trok, kwam hij uit voor SV Meerssen, RKSV Minor en doorliep hij de jeugdopleiding van MVV. Bij Heer komt de doelman onder meer oud-MVV-spits Danny Schreurs en voormalige Roda JC-aanvaller Frank Demouge tegen, die volgend seizoen begint aan zijn eerste klus als trainer.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen