Overslaan en naar de inhoud gaan

Bekerfinalisten 2019 nu in kwartfinale tegen elkaar

Geplaatst opmaandag 24 februari 2020 - 20:52

Er komt dit jaar geen herhaling van de finale van de nationale handbalbeker van 2019. Kembit/Lions en Volendam moeten het nu al in de kwartfinale tegen elkaar opnemen.

De wedstrijd wordt op 17, 18 of 19 maart in Volendam gespeeld.

Bevo thuis in actie
Op een van deze dagen spelen ook de mannen van Herpertz/Bevo en Lions 2 hun kwartfinale. Bevo krijgt in Panningen eredivisionist Havas uit Almere op bezoek. De reserves van Kembit/Lions hebben Hurry Up uit de BeNe-league geloot en spelen hun kwartfinale in Zwartemeer.

Hemelvaartsdag
De bekerfinale is op Hemelvaartsdag in Almere.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen