Huldiging BAL bekerwinst (2 mei 2021)

BAL brengt beker naar Weert: 'Eigenlijk is dit onmogelijk'

Zo'n 150 supporters hebben zondagavond bekerwinnaar Basketbal Academie Limburg onthaald bij terugkomst in Weert.

Basketbal Academie Limburg BAL Weert bekerfinale (2 mei 2021)
Basketballers BAL schrijven historie met bekerwinst

Basketbal Academie Limburg (BAL) heeft het bekersprookje een passend slot gegeven door de finale van de DBL Cup te winnen. Yoast United werd in Zwolle verslagen: 98-88.

Basketbal Academie Limburg BAL Weert - ZZ Leiden Quattarius Wilson (28 apr 2021)
Historie in het verschiet: breekt BAL de Weerter bekerban?

Basketbal Academie Limburg (BAL) strijdt zondag tegen Yoast United om het eremetaal in de finale van de DBL Cup, het bekertoernooi.

Dames Amstenrade kampioen na bizarre bekerfinale

In een bizar verlopen bekerfinale heeft het dameselftal van vierdeklasser Amstenrade zondag beslag gelegd op de KNVB-beker.

Bekerfinale: ex-Fortunezen jagen op eerste prijs na promotie

In de Rotterdamse Kuip mogen Ajax en Willem II zondagavond uitmaken wie de KNVB Beker wint. Daarbij valt sowieso een Limburger in de prijzen.

Dames Handbal Venlo plaatsen zich voor bekerfinale

De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo hebben zich ten koste van Dalfsen geplaatst voor de finale van de nationale handbalbeker.

Lieke Martens helpt FC Barcelona naar Spaanse bekerfinale

Lieke Martens heeft haar club FC Barcelona zaterdagavond naar de Spaanse bekerfinale geholpen.

Bevo wint voor het eerst in historie bekerfinale handbal

De handballers van Bevo hebben voor het eerst in de geschiedenis van de club de beker gewonnen.

Bevo-coryfee over bekerfinale: 'Zes keer is scheepsrecht'

Ron Klemann, de voormalig aanvoerder van Bevo, heeft er vertrouwen in dat het Panningse team donderdagavond voor het eerst in de clubhistorie de beker pakt.

Bevo verslaat Lions en bereikt finale handbalbeker

De handballers van Herpertz Bevo hebben zich geplaatst voor de finale van de handbalbeker.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten