Handbal

Handballers Bevo en Lions in kwartfinale beker

De handballers van Herpertz Bevo en Kembit Lions hebben zich donderdag geplaatst voor de kwartfinale in de beker

Volleybal
Volleybalsters FAST uit Beker

Het bekeravontuur voor de volleybalsters van FAST is over. In Gennep schakelde Apollo 8 in de kwartfinales FAST uit met 3-1.

Groene Ster
Video: Keeper Groene Ster ruilt shirt met Bizot

Na het verloren bekerduel tegen AZ Alkmaar (3-0) wist Groene Ster-keeper Lennart Quaden het shirt te bemachtigen van AZ-keeper Marco Bizot.

Groene Ster VVV Venlo (30 okt 2019)
Groene Ster stunt tegen VVV-Venlo in bekertoernooi

VVV-Venlo is uitgeschakeld in het Bekertoernooi.

Lions knikkert Aalsmeer uit beker en bereikt finale

OCI Lions heeft zich geplaatst voor de finale om de NHV-beker.

Burgemeester Maastricht niet gevoelig voor bierbekergelazer

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake van Maastricht houdt vast aan het verbod op bier in glas tijdens carnaval bij de buitentaps.

Volleybalsters Flamingo's uit beker geknikkerd

De volleybalsters van FAST Flamingo's uit Gennep zijn in de achtste finale van de nationale beker gestrand. Tegen topklasser VV Utrecht werd het 3-2. Het was de eerste wedstrijd van de vrouwen uit Gennep in de bekercompetitie.

VVV Venlo schakelt Westlandia uit in bekerstrijd

VVV Venlo heeft in de eerste ronde van de KNVB-beker Westlandia uitgeschakeld. In Naaldwijk won de ploeg van Maurice Steijn met 0-3 van de derde divisionist.

Lions treft Aalsmeer 3 in kwartfinale van de beker

De handballers van OCI-Lions ontmoeten Aalsmeer 3 in de kwartfinale van het bekertoernooi. De mannen uit Noord-Holland schakelden in de achtste finale nog de reserves van het Sittardse team uit.

BFC derde Limburgse handbalploeg in kwartfinale beker

Na Handbal Venlo en V&L hebben ook de handbalvrouwen van Anytime Fitness/BFC zich geplaatst voor de kwartfinales van het bekertoernooi. In Beek werd met 28-27 van Kwiek gewonnen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten