Handbal

Handballers Bevo en Lions in kwartfinale beker

De handballers van Herpertz Bevo en Kembit Lions hebben zich donderdag geplaatst voor de kwartfinale in de beker

Volleybal
Volleybalsters FAST uit Beker

Het bekeravontuur voor de volleybalsters van FAST is over. In Gennep schakelde Apollo 8 in de kwartfinales FAST uit met 3-1.

Groene Ster
Video: Keeper Groene Ster ruilt shirt met Bizot

Na het verloren bekerduel tegen AZ Alkmaar (3-0) wist Groene Ster-keeper Lennart Quaden het shirt te bemachtigen van AZ-keeper Marco Bizot.

Groene Ster VVV Venlo (30 okt 2019)
Groene Ster stunt tegen VVV-Venlo in bekertoernooi

VVV-Venlo is uitgeschakeld in het Bekertoernooi.

Lions knikkert Aalsmeer uit beker en bereikt finale

OCI Lions heeft zich geplaatst voor de finale om de NHV-beker.

Burgemeester Maastricht niet gevoelig voor bierbekergelazer

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake van Maastricht houdt vast aan het verbod op bier in glas tijdens carnaval bij de buitentaps.

Volleybalsters Flamingo's uit beker geknikkerd

De volleybalsters van FAST Flamingo's uit Gennep zijn in de achtste finale van de nationale beker gestrand. Tegen topklasser VV Utrecht werd het 3-2. Het was de eerste wedstrijd van de vrouwen uit Gennep in de bekercompetitie.

VVV Venlo schakelt Westlandia uit in bekerstrijd

VVV Venlo heeft in de eerste ronde van de KNVB-beker Westlandia uitgeschakeld. In Naaldwijk won de ploeg van Maurice Steijn met 0-3 van de derde divisionist.

Lions treft Aalsmeer 3 in kwartfinale van de beker

De handballers van OCI-Lions ontmoeten Aalsmeer 3 in de kwartfinale van het bekertoernooi. De mannen uit Noord-Holland schakelden in de achtste finale nog de reserves van het Sittardse team uit.

BFC derde Limburgse handbalploeg in kwartfinale beker

Na Handbal Venlo en V&L hebben ook de handbalvrouwen van Anytime Fitness/BFC zich geplaatst voor de kwartfinales van het bekertoernooi. In Beek werd met 28-27 van Kwiek gewonnen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten